do 18 juli 2024

Gesubsidieerde kansenparel weigert nog steeds te integreren

POLITIEK – Ondanks de profetische waarschuwingen van Vlaams Belang-kopstukken als Tom Van Grieken en Filip Dewinter, blijft onze samenleving halsstarrig investeren in onverbeterlijke radicalen die onze normen en waarden consequent de rug toekeren zodra ze de kans krijgen. Dat concludeert een vernietigend rapport van het Vlaamse Agentschap voor Integratie en Inburgering nadat een riant gesubsidieerde fundamentalist illegaal het land verliet om gelijkgestemde oproerkraaiers te steunen.

“We gaan extreemrechts nog gelijk moeten geven, als dit zo doorgaat”, zucht ook Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open VLD). “Natuurlijk blijf ik keihard in diversiteit en pluralisme geloven als de essentiële bouwstenen van een gezonde, veerkrachtige maatschappij. En uiteraard verdient elke dwalende gelukzoeker een kans op volwaardige integratie. Maar sommige gevallen lijken stilaan hopeloos te worden en daar moeten we eerlijk over durven zijn.”

De jongeman in kwestie blijft zijn acties echter verdedigen en schuift alle verantwoordelijkheid van zich af. “Jullie zijn zo’n makke pussies geworden dat ik er toch mee blijf wegkomen. Hoe moet ik nu uit mijn fouten leren, als er geen reële gevolgen zijn? Het echte slachtoffer ben ik hier duidelijk zelf, dus passeert mij een croissant of gaat ergens anders bleiten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten