ma 25 september 2023

N-VA bestrijdt wereldvreemde Vivaldi-coalitie door koekendozen met Vlaamse Romeinen op te verkopen

POLITIEK – Het PR-team van N-VA heeft de laatste maanden duidelijk niet stil gezeten. Om de partijkas te spijzen en een front te vormen tegen de federale Vivaldi-coalitie komen de Vlaams-nationalisten nu met een reeks hebbedingetjes opzetten die moeten aantonen dat zij het enige maatschappelijk relevante en inhoudelijk waterdichte alternatief blijven voor de ontevreden kiezer. Daarom verkoopt de webwinkel vanaf deze week koekendozen met flamingante Romeinen op het deksel.

“We dachten eerst nog aan Griekse filosofen die in coureurstenue de muur van Geraardsbergen beklimmen of Egyptische farao’s die hun idyllische fermette ergens in de Kempen verbouwen. Je weet wel, alledaagse symbolen die dicht bij de gewone Vlaming staan.”

Volgende week verschijnt er alweer een nieuw item op de shop, klinkt het. “We denken aan marmeren padel rackets met op een kant keizer Augustus en op de andere Bart De Wever gegraveerd. Voor slechts 1302 euro per stuk.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: