wo 24 juli 2024

Partij geeft miljoenen uit aan onderzoek om te zien waar ze voeling met kiezer is verloren

POLITIEK – Een niet nader genoemde politieke partij maakt zich zorgen om de commotie rond exuberante dotaties en riante verkiezingsuitgaven, en besluit nu een onderzoek te starten waar ze precies de voeling met de gewone kiezer is verloren. Verder maakt de partij bekend dat het onderzoek ettelijke miljoenen euro zal kosten.

“We willen echt weten waarom de man of de vrouw in de straat zich steeds minder met de politiek identificeert,” klinkt het vol goede bedoelingen. “Zijn we niet genoeg met onze branding bezig? Of ligt het aan de instagramfilters die onze lijsttrekkers gebruiken? Wat het ook is, we zullen er alle poen die we van de belastingbetaler krijgen tegenaan blijven flikkeren tot we het weten. We willen vertrouwen, bescheidenheid en herkenbaarheid blijven uitstralen en daar hebben we een belachelijk overbetaald leger aan consultants en andere uiterst vaag omschreven medewerkers voor over.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Een mysterie waarom we geen voeling hebben met de staat.

    Ik zei eens tegen iemand ‘ik heb geen belang’ om aan te geven dat ik tamelijk neutraal ben. Hij zei geen belang is ook een belang. Daar sta je dan.
    Het heeft de politiek sindsdien gekleurd. Dat je voor alles wat normaal gegeven is op moet komen, vechten. Dus de non-belangen die steeds verder verfijnd worden in eindeloze registratie en digitalisering om dat in de complexiteit en de competitie verder mogelijk te maken. Het is financieel.

Een reactie achterlaten