di 23 juli 2024

Boze BV’s al ruim 24 uur niet meer gevraagd hoe ze coronacrisis zouden oplossen

BINNENPARKING – Een aantal bekende Vlamingen dreigt ermee kwaad naar de pers te trekken. Het gaat om een groep acteurs, zangers, atleten en andere coryfeeën uit menige industrie. Ze pikken het naar eigen zeggen niet dat niemand hen in de laatste 24 uur gevraagd heeft hoe ze zelf de coronacrisis beter zouden oplossen dan de wetenschappelijke experts die daar reeds een jaar voor aangesteld zijn.

“Dit is toch niet normaal meer?” vraagt acteur Peter (56) zich af. “Waarom ben je in godsnaam bekend in Vlaanderen als je je niet constant mag uitspreken over alles wat in het nieuws passeert? Wie gaan de mensen vertrouwen in deze moeilijke tijden? Een groepje stoffige academici met toevallig wat relevante diploma’s of een topkomediant die de meest memorabele pooier in de Vlaamse televisiegeschiedenis neerzette? Ik zou het wel weten.”

Ook echtgenote en collega Tine (46) sluit zich volledig bij de verontwaardiging van haar man aan. “De mensen verdienen te weten wat wij het afgelopen etmaal op YouTube en Viruswaanzin hebben geleerd over vaccinaties en mondmaskers en zo. Dat er niet spontaan meer aandacht naar onze feitelijk ongefundeerde en emotioneel gemotiveerde opinies gaat bewijst hoe onmenselijk het beleid geworden is. Het leven draait niet om maatregelen. Het draait om ons.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Een kennis van me had germafobie. ‘Germa’ moet niet verward worden met ‘German’. Al is het eraan verwant. De Germanen zijn immers ons germ ras (ik laat hierbij de Fransen buiten beschouwing). Ze wilde de wc-bril niet gebruiken uit angst voor een geslachtsziekte. We hebben er nog om gelachen. Het was onwaarschijnlijker dan dat Pluto in de schoorsteen zou inslaan. Ze had een soort smetvrees die ik dacht dat ze te danken had aan een christelijke achtergrond, het was dwangmatig. Zo werd ik daaraan herinnerd. Ik noemde het onlangs. Ik zie corona in de lijn van dezelfde neurose. Het was geen slecht iemand, maar het had bijwerkingen op andere niveaus. Ze raadde meestal een pil aan, op vragen en twijfels had ze geen ander antwoord. Achteraf was het serieuzer dan ik dacht, het raakte steeds verder ingeburgerd tot het een epidemie werd, het mondiale fascisme.

Een reactie achterlaten