ma 11 december 2023

Open VLD geeft Els Ampe 50.000 euro om vooral niet in haar carrière te steken

POLITIEK – Bij Open VLD lijkt het ene lijk na het andere uit de kast te vallen. Nadat bekend raakte dat de Antwerpse liberale politica Sihame El Kaouakibi het fraaie bedrag van 50.000 euro van haar partij kreeg om haar veelbelovende loopbaan te financieren, blijkt dat de Brusselse Els Ampe exact dezelfde som werd beloofd op voorwaarde dat ze dat vooral niet zou doen.

“Wij zagen veel potentieel in Sihame en wilden haar als jonge vrouw zo goed mogelijk steunen om als politica van de grond te komen en onze partij mee naar ongeziene hoogten te tillen”, verheldert een anonieme bron binnen het partijbureau. “Bij Els zagen we een iets ander potentieel, maar het leek ons dezelfde moeite en middelen waard om daar ook schaamteloos in te investeren. Sihame is op haar best als ze zo zichtbaar mogelijk is. Els is dat eerder wanneer ze volledig afgeleid is van alle politieke zorgen en dat geld gewoon aan zichzelf en allerlei leuke dingen kan besteden. We hopen dan ook dat ze erop ingaat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: