vr 19 juli 2024

Anale coronatests bevestigen dat China regelmatig gat afveegt aan mensenrechten

BUITENPARKING – In China, waar het coronavirus voor het eerst opdook, schijnen ze de uitbraak al een tijdje veel beter onder controle te hebben. Daar komt naast strenge maatregelen ook heel wat testwerk bij kijken. Sinds kort test het land niet meer via de neusgaten zoals bij ons, maar via de anus. Daaruit blijkt niet alleen dat het aantal besmettingen laag blijft, maar dat het land regelmatig haar kont afveegt aan de meest fundamentele mensenrechten. Dat bevestigt de Wereldgezondheidsorganisatie.

“Veel data kunnen we natuurlijk niet vrijuit inkijken“, klinkt het bij de transnationale groep. “Maar naast covid-besmetting kan je uit zo’n anal swab ook heel wat andere dingen opsteken. En dan valt het toch vrij snel op dat er daar behoorlijk wat fragmenten van wat wij in het Westen al doorgaans mensenrechten noemen in en rond de rectale regio blijft hangen. Nu, veel van dat materiaal is amper nog herkenbaar, maar er is toch duidelijk microscopisch bewijs dat het om flarden van vrije meningsuiting, godsdienstvrijheid en een onafhankelijke pers moet gaan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Honderdduizenden Chinezen studeren in de VS, en dit is de zaken- en bestuurstop geworden van China; ze gaan wel vaak terug naar hun land, dat kun je niet van iedereen zeggen. Maar de Amerikanen dachten dat ze zo automatisch democratie in China zouden brengen. Het omgekeerde was het geval.

  2. Inmiddels werkt de EU hard om de export van de felbegeerde vaccins naar Engeland te blokkeren. En Duitsland waarschuwt dat het vaccin tegen corona gevaarlijk is voor de enige groep, ouderen, voor wie corona al gevaarlijk is.

Een reactie achterlaten