vr 19 juli 2024

Bank belooft jong koppel lening als ze eerst hun dochtertje in slavernij verkopen

BINNENPARKING – Het lijkt steeds moeilijker om bij de bank geld te kunnen lenen, ondervinden naast ondernemers ook talloze gezinnen. Vaak krijgen applicanten te horen dat ze eerst ten volle hun eigen reserves moeten aanspreken. Zo verging het ook Jeroen (31) en Natasja (29), die bij hun bank aanklopten voor een financiering van hun nieuwe woonst. “Geen probleem”, kregen ze daar te horen. “Maar verkoop eerst misschien jullie dochtertje in slavernij of zo.”

“Dat was wel even schrikken”, getuigt mama Natasja, met 8-jarige spruit op schoot. “Jeroen en ik heb allebei een vaste job, en zelfs onze ouders staan mee garant. Maar ja, de banken zullen het wel moeilijk hebben, zeker? Het is al zeker tien jaar geleden of zo dat de regering er nog miljarden heeft ingepompt en dan begrijpen we wel dat ze niet zo maar even iets terug voor de maatschappij kunnen doen.”

“Nu, we gaan wel eerst even kijken wat voor andere opties we hebben”, relativeert papa Jeroen. “Volgens onze leningadviseur kunnen we misschien al beginnen met een paar van Louises minst onmisbare organen op het dark web te zetten. Als we een goede prijs vinden, gaan er misschien wat procentjes van de interest af. Da’s redelijk.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Het was voor Jan Modaal al mogelijk een kind te adopteren. Niet iedereen heeft evenveel geld, dat zie je aan de kinderen.
    Er zit soms een mongooltje tussen, het is afhankelijk van uw inkomen.

    De bank is wakker geworden.

Een reactie achterlaten