vr 19 juli 2024

Eurozone ontdekt wie Charles Michel is nu hij plots in quarantaine moet

POLITIEK – De voorzitter van de Europese Raad en voormalig Belgisch premier Charles Michel (MR) moet twee weken in quarantaine na contact met een coronapatiënt. Dat bevestigde zijn woordvoerder Barend Leyts eerder vandaag. Opvallender is dat het overgrote deel van de Europese lidstaten door het nieuws nu pas ontdekt wie Michel is en welke functie hij heeft.

“Sorry, wie?” reageerden leiders van verscheidene Europese fracties unaniem, waaronder de progressieve, christendemocratische en rechts-populistische families. Zelfs bij Renew Europe, de liberale stroming waartoe Michel zelf behoort, hoorden parlementariërs het in Keulen donderen. “Zit Donald Tusk in quarantaine?” fronste fractieleider Dacian Cioloș. “Een Belg, zegt u? Toch niet die middenstreep met die fameuze spleet tussen zijn tanden? Laat die foto eens zien. Och ja, die kale Waal die altijd alleen aan een tafel zit in de refter. En die is voorzitter van de Raad? Nou, dat zou ik nooit geweten hebben.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten