do 18 juli 2024

Joodse woordvoerder: “Al wat we vragen is dat we niet gediscrimineerd worden en voorrang krijgen bij vaccinatie”

STAD – Ongeveer 6.500 mensen uit twee joodse wijken in Antwerpen worden opgeroepen zich dit weekend te laten testen om de potentiele uitbraak van de Britse coronavariant in te dijken. Daar is niet iedereen binnen de joodse gemeenschap blij mee. De woordvoerder van Forum der Joodse Organisaties eist dan ook dat elke vorm van discriminatie ophoudt en dat de gemeenschap voor alles en iedereen gevaccineerd wordt.

“Wat we vragen is nu toch niet onredelijk”, wist Hans Knoop van het FJO aan de pers te vertellen. “Onze mensen zijn het zo beu om anders behandeld te worden. Altijd maar worden we als een egoïstische groep bestempeld die niet in het gareel loopt en gewoon haar eigen zin doet. Dat is schandalig en moet stoppen. Elke jood heeft het recht om door alle Antwerpenaren als gelijkwaardig gezien te worden terwijl hij ze zonder enig vooroordeel of commentaar rustig kan voorbijsteken om als eerste zijn spuitje te krijgen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten