vr 19 juli 2024

Leefloner reageert op voorstel reisverbod: “Had zo uitgekeken naar weekje Malediven”

BINNENPARKING – Het voorstel van de Geraardsbergse schepen David Larmuseau (CD&V) om niet-essentiële reizen voor leefloners te verbieden totdat de coronacrisis voldoende bezworen blijkt is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Onze reporter sprak met Jessica (29), die een jaar geleden noodgedwongen bij het OCMW aanklopte, omdat haar inkomen ontoereikend was. Jessica respecteert de oproep en belooft dat ze ook dit jaar geen snoepreisje naar de Malediven of de Bahama’s maken.

“Ik begrijp dit helemaal“, geeft ze aan. “Maar een zorgeloze mini-break naar een all-in resort ergens aan een parelwit strand had mij echt wel deugd gedaan. Goed, als we nu nog niet gaan beseffen dat we nog eventjes aan mensen in een zwakkere positie dan onszelf moeten denken, weet ik het ook niet meer. Ik zal nog eventjes op mijn tanden bijten, zeker?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten