vr 19 juli 2024

Feestgangers leggen eigen diner stil omdat gasten maar blijven zagen over kerstspecial ‘F.C. De Kampioenen’

BINNENPARKING – Een zoveelste illegale lockdownfeestje werd gisterenavond stilgelegd, en dat in Emblem, deelgemeente van Ranst. Verbazend genoeg was het niet de politie die het kerstdiner met meer dan twintig gasten kwam stopzetten, maar de organisatoren zelf. Tegen een uur of tien werden alle gegadigden naar huis gestuurd, omdat ze maar bleven ruziemaken over de kerstspecial van F.C. De Kampioenen. “En daar had nu echt niemand wat aan”, getuigt het koppel dat zich aan een stevige boete mag verwachten.

“We hebben hier echt spijt van”, knikt gastvrouw Willeke (53). “Het leek zo onschuldig, maar je beseft soms niet waar doodgewone fans toe in staat zijn. Sommigen begonnen echt bijna met glazen te gooien omdat voor hen de serie eigenlijk afgelopen was toen Oscar vertrok, of omdat ze het ongepast vonden dat Johny Voners postuum mocht opdraven om het narratief gaande te houden. Vreselijk gewoon. We hadden echt bijna zelf de flikken gebeld om iedereen buiten te krijgen.”

“Dit was inderdaad verkeerd, maar toch vonden we het een goed idee om met onze hele vriendenkring naar de uitzending te kijken”, bekent echtgenoot Bruno (57). “Maar voor je het wist had iedereen natuurlijk weer zijn bedenkingen en eens zo’n discussie uitbreekt, krijg je dat niet meer onder controle. Dat verspreidt zich gewoon. En nu pakken die mensen dat natuurlijk naar hun eigen families mee en zo gaat dat verder, he. Sorry iedereen. Onze fout.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Marketing.

    De nazi’s en de medische stand hadden hetzelfde ideaal: de mens op wetenschappelijke manier verder ontwikkelen. Gelukkig is er nu dankzij de mondiale samenwerking veel minder weerstand. Vooral ook dankzij de media, de juiste voorlichting geënt op de meest subtiele technieken van een sterk ontwikkelde reclame industrie waarvoor iedereen gelijk is.

    Aanbod en vraag.

    Door de ontwikkelde medische zorg staat ook nu het aanbod voorop, dat intuïtief op de vraag vooruit loopt om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen, waardoor de vraag zo veel mogelijk wordt gestimuleerd.

Een reactie achterlaten