vr 19 juli 2024

Smartphone Conner Rousseau kampt met burn-out

POLITIEK – Ook in coronatijden gaat het er snoeihard aan toe in de politiek. Niet alleen onze leiders tonen tekenen van vermoeidheid, maar zelfs de technologische snufjes die hen vergezellen krijgen het soms moeilijk te verduren. Vraag dat maar aan de smartphone van sp.a-voorzitter Conner Rousseau. Sinds kort kampt niet de eigenaar maar het toestel met een burn-out.

“Het klopt dat we Conners telefoon even op non-actief hebben moeten zetten”, bevestigt het partijbureau. “Het begon gewoon een beetje te veel te worden. De oneindige keten aan selfies, Instagram Stories en occasionele doch onvermijdelijke faux pas eiste stilaan zijn tol. Dat merkte Conner zelf ook aan zaken als battery life en laadtijden. We hebben hem een goedkoop vervangtoestel gegeven en hopen dat hij het in tussentijd wat kalmer aan kan doen. Een tweetje minder zou al wonderen doen, al maakt niemand zich hier daar illusies over.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten