do 18 juli 2024

Staatssecretaris De Bleeker gooit wachtwoord online om te bewijzen dat ze wel degelijk Twitter kan gebruiken

POLITIEK – De federale oppositie is niet mals voor staatssecretaris voor Begroting Eva De Bleeker (Open VLD) nadat ze de geheime kostprijzen van alle vaccins die ons land inkoopt had getweet. Dat deed ze ironisch genoeg in een poging om diezelfde oppositie – voornamelijk N-VA – de mond te snoeren. Nu de relatief onervaren politica verweten wordt dat ze onvoorzichtig met Twitter omgaat, heeft ze beslist ook haar volledige accountgegevens en wachtwoord online te zetten, opdat iedereen kan zien dat ze dat wel doet.

“De beste stuurlui staan hier duidelijk weer aan wal”, reageerde De Bleeker gebeten na haar eigen inschattingsfout. “Het spijt mij dat ik eerlijk en transparant wilde zijn. Maar dat ik niet zou weten hoe ik gevoelige informatie moet beheren pik ik niet. Log ook gerust in op mijn Twitter, Instagram of TikTok met ‘BlueBleekertje74’ en u zal zien dat ik mijn persoonlijke gegevens zeker even secuur beheer.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Met alle emancipatie zetten ze toch altijd hun hogere roeping voort als verpleegster.
    Het is biologisch bepaald.
    Het beeld dat je krijgt van hun scherpte ligt enkel in de injectienaald.

  2. Ik heb altijd met allerlei mensen gepraat, over tal van zaken, en het enige commentaar stond op het vlak van de angst voor griep of verkoudheid dat eindeloos werd voortgezet.
    Nog steeds is het zo.

  3. Het ambitieuze kindbewustzijn wil avontuurlijk geen held meer worden als officier in het leger maar als arts of specialist in de internationale medische wereld. En zo is de hele natuurlijke balans vernietigd in de nieuwe definitie van mens, waardoor minstens de helft van de mensheid nu in leven, op onnatuurlijke wijze in incarnatie geroepen, volledig onbewust is van de reden van bestaan.

Een reactie achterlaten