vr 19 juli 2024

Theo Francken kwaad over Soedankwestie: “Dan werk je eens met negers samen en is het weer niet goed”

BINNENPARKING – Een duidelijk geïrriteerde Theo Francken (N-VA) reageerde verbolgen op kritiek van de oppositie en een aantal ngo’s op de samenwerking met Soedanese autoriteiten om illegale vluchtelingen te identificeren. De staatssecretaris voor Asiel en Migratie zal de oppositie zelf niet te woord staan, maar stuurde eerder vandaag een zoveelste gepikeerde respons vanuit New York.

“Het is altijd hetzelfde met die bakfietsmongolen. Je kan er ook nooit iets goed voor doen zonder dat ze lopen te bleiten,” klaagde Francken aan het adres van kwaliteitskrant Het Laatste NieuwsHet zit de 39-jarige politicus duidelijk hoog dat zijn intenties om met het weliswaar repressieve regime van Omar Al Bashir in zee te gaan door links a priori worden bekritiseerd. “Ik moet maar blijven slikken dat ik een racist ben en buitenlanders mensonwaardig behandel. Ha! Dan nodig je nota bene Afrikaanse autoriteiten uit en is het weer niet goed. Ik zal nog eens met negers samenwerken. Fuck dees.”

Francken besloot naar eigen zeggen de identificatie van illegale vluchtelingen aan de Soedanezen zelf over te laten, aangezien “ze er voor ons toch allemaal zowat hetzelfde uitzien.”
Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten