vr 19 juli 2024

Eerste leerling krijgt gratis laptop: “Dank u voor telraam van 600 euro, meneer Weyts”

BINNENPARKING – De eerste gratis laptops die Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) met de nodige fanfare beloofde werden vandaag succesvol geleverd. Onze reporter sprak met Roy (11),  een leerling uit Schoten. Roy krijgt voor de rest van het schooljaar een state-of-the-art telraam in bruikleen dat zijn school een magere 600 euro per stuk zal kosten. Praktisch gratis dus.

“Wauw. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen”, krabt de bolleboos uit het vijfde leerjaar zich in het haar. “Ik ben echt blij dat er aan mijn toekomstige arbeidswaarde in een steeds meer gedigitaliseerde wereld gedacht wordt. Hier kan ik alvast een hoop dingen mee aanvangen, zoals eigenhandig uitrekenen hoe hard de directeur zal gevloekt hebben toen hij de factuur van al die gratis toestellen kreeg. Bedankt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten