za 30 september 2023

Terugkeercoach die 10.000 langdurig zieken moet begeleiden valt meteen uit door werkstress

BINNENPARKING – Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) wil zestig terugkeercoaches aanstellen die de vele langdurig zieken in ons land weer aan het werk moeten krijgen. Bij de eerste aanwervingen zat agoge Imani (36), die toen ze hoorde dat ze zo ongeveer tienduizend mensen mocht begeleiden prompt zelf uitviel.

“We hebben Imani trillend achter haar bureau aangetroffen”, bevestigt een ministerieel medewerker. “Hoewel ze aanvankelijk heel enthousiast was. Maar toen ze ons mailde te vragen hoeveel coaches er voor die half miljoen landurige zieken waren voorzien, werd het na ons antwoord op eens stil. Uiteindelijk hebben we iemand gestuurd en vonden we haar in die erbarmelijke toestand terug. Spreken lukte niet meer, maar de woorden ‘HELP’ en ‘CAN’T EVEN’ stonden wel zo’n twintig keer in hoofdletters in haar werktafel gekrast. We hopen dat we ook haar snel een terugkeercoach kunnen toewijzen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

9 REACTIES

  1. Tegenwoordig is in het Westen yoga erg in, meer dan de kerk. Yoga is hier een verbastering met enkel schadelijke bijwerkingen, gericht op de verdere cultus van het fysieke lichaam. Yoga draait in zekere zin om seks, de plus en de min pool (die het innerlijk licht zouden moeten doen ontbranden), die echter met het algemene misbruik van energie op dit vlak leidt tot krankzinnigheid of zelfmoord zoals ik concreet meerdere malen om me heen meemaakte, waar iedereen me voor wilde gebruiken, ook wel met mondiaal succes en het uiteindelijke resultaat van multiculturalisme, de moraal van de hoer en promiscuïteit, ofwel de massale ziekte en zelfmoord nadat alle waarschuwingen werden omgedraaid uit dezelfde subcultuur.

  2. Het zijn verder degenen met een zwakke identiteit die hersenloos naar de plaatjes kijken van een zwartbruine messias waar ze zich mee identificeren, die het (in hun interesse in de Holocaust, geschiedenis en het verleden in het algemeen) over karma hebben en in hun progressieve betweterij het onderscheid niet zien tussen oorzaak (in het hier en nu) en het gevolg later.

  3. Ik heb gezien dat in een groep iedereen zich aanpast aan de laagst ontwikkelde met de grootste agressie, dat is nu eenmaal de lafheid van onze cultuur. Als er een neger tussen zat met een groot mes had iedereen het over discriminatie, en hij kon iedereen neuken die hij wilde.

  4. Weer een stap verder in de traditie van egoïstisch helperschap, het staat op hetzelfde niveau als misbruik van (zwakkeren) kinderen in de kerk.

    Maar wat zeg ik.
    De westerlingen hier hadden niet genoeg eigenwaarde om te zien dat het in andere culturen die geeneens de nodige (wat hogere) filosofische basis hadden, veel erger is.
    Zij zijn de schuldigen.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: