do 18 juli 2024

Wie nog lockdownfeestjes organiseert krijgt hulp-sint uit Mol over de vloer

BINNENPARKING – Nog steeds moeten lokale politie-eenheden over het hele land regelmatig uitrukken om illegale lockdownfeestjes stil te leggen. Te veel burgers houden zich maar niet aan de maatregelen en volharden zelfs in de boosheid. Voor minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) is de maat stilaan vol. Wie vanaf nu nog een hoop mensen uitnodigt om het bont te maken krijgt niet langer de politie, maar de hulp-sint over de vloer die vorige week een woonzorgcentrum in Mol met corona besmette.

“Wat we ook doen, mensen willen duidelijk niet luisteren”, zucht de 47-jarige liberaal uit Kortrijk. “We leggen steeds hogere boetes op en sleuren de grootste deugnieten voor het gerecht, maar zonder succes. Goed, wie niet horen wil, moet voelen. De man die half dat Kempense rustoord Hemelrijck aanstak stond toch nog bij ons in het krijt. We gaan zien of we onze superverspreider opnieuw kunnen besmetten, steken hem in een nieuw pak en wie straks met Kerst half het dorp durft uit te nodigen, mag het aan de hulp-kerstman uitleggen. En deze keer zet hij geen masker op.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten