di 23 juli 2024

Deliveroo wil vaccin samen met de sushi aan huis leveren

BINNENPARKING – Nu de overheid beslist heeft wie als eerste aan de beurt mag komen om zich vanaf januari te laten inenten tegen het coronavirus, wordt de uitvoering daarvan ongetwijfeld nog een hele opdracht. Opnieuw zullen er triageposten en tijdelijke centra moeten worden opgericht. Toch kreeg de regering vandaag een opmerkelijk voorstel uit de privésector: leveringsdienst Deliveroo wil uw spuitje aan de deur komen brengen. “Voor een belachelijk lage prijs en samen met de sushi, bijvoorbeeld”, klinkt het.

“Sinds de uitbraak van corona zijn onze koeriers actiever dan ooit”, zegt CEO Will Shu. “Mensen bestellen meer en meer om thuis niet te moeten koken en wij konden die vraag steeds goed aan. Waarom vraagt niemand ons dan om een handje te helpen om die vaccins te verspreiden? Hoe moeilijk kan het zijn? Onze koeriers zijn snel, vriendelijk, voorzichtig en weten dat ze rauwe visgerechten goed koel moeten houden. Zo kan iedereen thuis blijven, zich aan de deur laten inenten, lekker van de sashimi smullen, en gewoon verder Netflixen alsof er niks gebeurd is.”

Precies hoeveel de speciale service van Deliveroo moet kosten, wil de CEO nog niet kwijt. “Voor een prikje“, voegt hij wel fijntjes toe.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. In de tussentijd heeft Joe Biden beloofd om een gezichtsmasker te dragen voor tenminste 100 dagen na zijn aantreden als president.
    Ook wil hij zich publiekelijk een spuitje laten geven na of samen met Obama, George W Bush en Bill Clinton om een voorbeeld te geven aan de schapen.

  2. Ik keek even in de winkel, die vol stond met prullaria, ze hadden na de reorganisatie nu veel diepere winkelmandjes/wagentjes die verplicht zijn tegen corona; de caissière uit Somalië kwam met de urgentie van een politie inspecteur bij dreiging van een terreuraanslag de klanten waarschuwen dat de winkel anders moet sluiten uit naam van de gezondheidszorg.
    De dienstverlening komt straks terug als de caissière de injectienaald mag hanteren.

Een reactie achterlaten