wo 24 juli 2024

Bart De Wever: “Oppassen met wijzen naar gemeenschap die niet uit Walen, sossen of moslims bestaat”

STAD – Nadat een derde joods feest in Antwerpen moest stilgelegd worden, was burgemeester Bart De Wever (N-VA) er als de kippen bij om de joodse gemeenschap te verdedigen tegen boze reacties. De Wever gaf toe dat het om een zoveelste blunder gaat, maar roept toch op tot eenheid. “We moeten mild, verdraagzaam en begripvol blijven voor elkaar”, staat in een verklaring te lezen. “Het gaat hier per slot van rekening niet om Walen, socialisten of moslims.”

“Mensen moeten voorzichtig blijven met conclusies trekken“, laat de burgervader optekenen. “We mogen niet vergeten dat deze gemeenschap al veel meegemaakt heeft en dat ze al veel voor onze stad hebben gedaan. Het is echt niet het moment voor selectieve verontwaardiging. Mocht het nu om het Offerfeest gaan of een staking opgejut door de Franstalige vakbonden, zou het een heel ander verhaal zijn. Laat ons daar liever onze energie voor opsparen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

 1. Feest.
  Het begon bij mij.
  Maar ze zullen niet rusten voor ze je lijk hebben.
  ID-kaart werd ook als reactie op mij ontwikkeld, en ze gingen verder en verder.
  Ze bevorderen gelijkheid, dood en ziekte, uit eigenwaan en materialisme.
  Dat een mens de som van zijn organen is.
  Ik schreef van tevoren dat ik de mensheid hiervoor zal straffen.
  Dat zich voor de geest halen is het enige vaccin. De rest is corruptie.
  In lijn met de enorme documentatie van de Europese grondwet die via een achterdeur terugkwam, zijn je persoonlijke rechten geprivatiseerd en aan jezelf overgelaten. Tot en met donorregister waar de bewijslast omgedraaid wordt. Stel je voor dat het rechtssysteem er zo uitziet.
  Want zo is het. Dat je zomaar opgepakt kan worden en je jezelf moet verdedigen als de lijkwagen voor de deur staat. Dat noemen ze vrijheid.
  Ik ken een knappe vrouw die op een school werkte, met een allochtoon als directeur die mag experimenteren op scholieren.
  Ze had het gevoel alsof die lui ‘s nachts in het donker met hun aktetas voor de deur stonden.
  Ze waren geil op haar. Dat werken ze uit via de administratie.
  Zo zijn de lijkgravers.
  Omdat die mensen zo hebben geleden.

 2. Ik heb me lang afgevraagd waar Groen over gaat. Want ik zie geen natuur.
  Ik was te dom. Pas gisteren kwam ik erachter toen ik onderweg was, het is afkomstig van de stoplichten, dat het licht op groen springt om door te rijden.

Een reactie achterlaten