do 18 juli 2024

Bordeel noemt zich tijdelijk DPG Media om makkelijker subsidies te trekken

STAD – Wie vanaf morgen door het befaamde Antwerpse Schipperskwartier kuiert zal mogelijk even opkijken. Het grootste bordeel in de stad, beter bekend als Villa Tinto, kiest tijdelijk voor een rebranding en botste snel op de naam ‘DPG Media’. Volgens de uitbaters is er geen enkele band met het gelijknamige mediabedrijf, al is men plots een stuk optimistischer dat de Vlaamse regering met broodnodige steun over de brug zal komen.

“Nu de industrie virtueel stil ligt, leek ons dat perfecte timing om even aan het imago te sleutelen”, klinkt het. “Niet dat er iets mis was met de naam die we hadden. Of met sekswerk. Integendeel, het is een job zoals een ander en dat verdient respect en ondersteuning. Maar onze studiedienst concludeerde vrij snel dat als je jezelf toch gaat verkopen, je het beter ineens voor een pak vaag gejustifieerde flappen kan doen. Een miljoentje zou leuk zijn, Hilde [Crevits, nvdr.].”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

    • Een sterke concurrentiepositie die ons niet is aan komen waaien, we hebben ervoor moeten knokken. Een plaats op de ranglijst die we ons niet zomaar door de handen kunnen laten glippen juist nu het met deze sector zo goed leek te gaan. Een voorbeeld van integratie. Maar vooral ook is de lokale werkgelegenheid ermee gemoeid.

    • Ik heb hier niet zo snel de exacte cijfers van het afgelopen kwartaal bij me, er is veel veranderd in dit afgelopen jaar. Het is ook een snel veranderende markt waarvoor souplesse vereist is. Marktgericht denken. Maar ik verwacht dat Antwerpen mondiaal nog steeds op de derde plek staat, van onderaan gerekend, nog steeds nipt voor Mumbai.

    • Een probleem voor de sekswerkers in India is nog steeds het kastensysteem, vaak behoren zij nog steeds tot de onaanraakbaren. Hoewel wij hier de facto ook mee te maken hadden, zijn wij er door goed management toch uitgekomen.

Een reactie achterlaten