do 18 juli 2024

“Profiteurs geven onderwijs slechte naam”, vindt minister die met gesubsidieerde Jaguar rijdt

POLITIEK – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) wil “met de grove borstel” door het onderwijs kunnen gaan en de “rotte appels” makkelijker kunnen ontslaan. Dat vertelde de minister aan de pers, terwijl duizenden leerkrachten zich met moeite voorbereiden op een zoveelste chaotische periode in volle coronastrijd. “Natuurlijk ben ik zo snel mogelijk in mijn door de belastingbetaler gefinancierde Jaguar I-Pace gesprongen om jullie dat te komen vertellen.”

“Er wordt veel te makkelijk geprofiteerd en het kan niet zijn dat werknemers die er de kantjes van af lopen het onderwijs een slechte reputatie blijven geven”, voegde Weyts toe aan zijn beklag. “Het is een tragedie hoe deze levensbelangrijke instelling incompetente narcisten en aandachtshoeren aantrekt die alleen maar aan hun dikke vette pree denken, terwijl de rest in het werk verzuipt. Ik ga daar iets doen. Snel mijn gesubsidieerde slee binnenbrengen voor een gratis onderhoud – of misschien pak ik de speciaal voor mij geleasete Hyundai Ioniq EV wel even – en tegen al mijn kabinetsmedewerkers gaan zeggen dat ze er iets aan moeten doen. Allez, vroem vroem, motherfuckers.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. Iedereen die niet direct in protest komt is fascist en maakt misbruik van energie. Laat de ingezetenen zelf bepalen wat een grapje is of ernst, met hun nauwelijks bezielde hersenen, feit is dat we in het fascisme zijn beland, en de prijs hiervoor was altijd de dood terwijl ze steeds een stapje verdergaan de ander te helpen.
    Het ligt aan de mensjes zelf, geen kleine zieltjes of ‘kleinzielige’ mensen, want bij een dermate zwak contact met de ziel kunnen we net zo goed zeggen dat die niet bestaat terwijl ze hopeloos zitten te bluffen dat ze het doorhebben, half achterdochtig half dankbaar dat er zo goed voor ze gezorgd wordt.
    De krent in zijn sinistere plannen weet dus niets van gezondheid. Ieder persoonlijk geval van de ziekte van corona, of liever waaruit die is ontstaan is karma. De tijd is voorbij dat u op illegale wijze leven en dood kunt manipuleren en de gehoorzaamheid van de kudde als liefde kunt definiëren.

  2. Ik heb nog steeds mijn donorregister niet ingevuld, je mag overleggen met je naasten.
    Je mag ook zelf kiezen wat je doneert of niet.
    Meerkeuzevraag. Je mag meerdere vakjes aankruisen, op school mocht je er maar 1 aankruisen. Ze zijn veel soepeler.

Een reactie achterlaten