di 30 mei 2023

Homoseksuele man stelt Johan Van Overtveldt voor aan zijn vrienden: “Hij kan geen kloten rekenen”

POLITIEK – Een klein akkefietje deed zich dinsdagmiddag voor tijdens de persconferentie van het Europees Parlement. Europarlementslid en voormalig minister van Financiën Johan Van Overtveldt werd door een openlijke homoseksuele kennis voorgesteld aan een groepje collega’s uit het buitenland. Pittig detail: de man, die niet wist dat Van Overtveldt meeluisterde, deed dat door publiekelijk op te merken dat de N-VA’er “voor geen meter kan tellen of rekenen” en mogelijk aan dyscalculie lijdt.

“Het gaat allemaal zo snel op van die formele bijeenkomsten”, verdedigde de man zich prompt. “Ik bedoelde er ook echt niks mee. Ik weet dat zo’n leerstoornis niet overal aanvaard wordt, maar als je als minister van Financiën na vier jaar je land met een jaarlijks tekort van 7,7 miljard flappen achterlaat, ga ik ervan uit dat dat algemeen geweten is. Well, excuuuuse me, girlfriend.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: