vr 19 juli 2024

Donald Trump beseft nu pas dat zijn kantoor geen hoeken heeft om in te kruipen

BUITENPARKING – Donald Trump ziet zijn kansen op herverkiezing smelten als sneeuw voor de zon en dat zit de 45ste president van de Verenigde Staten duidelijk niet lekker. Het merendeel van de zogenaamde battleground states kleurt steeds blauwer. Tot overmaat van ramp klaagt Trump dat er geen enkele hoek in zijn beroemde Oval Office te vinden is waarin hij jankend als een klein kind kan kruipen om de realiteit knikkebollend te blijven ontkennen.

“Hoe kan dit kutkantoor nu geen enkele rechte lijn hebben?” vraagt de ogenschijnlijk angstige president zich af op Twitter. “Dat was mij nog nooit opgevallen, ook al zit ik hier maar een fractie van mijn tijd en speel ik een stuk liever golf. Het lijkt wel alsof de Democraten hier zijn ingebroken om alle muren om te buigen, net zoals ze met de verkiezingen doen. Nu ziet iedereen dat er geen andere weg voor mij is dan in cirkeltjes te blijven lopen tot iemand mij hier letterlijk naar buiten sleurt. Fuck dit, ik ga onder het bureau zitten. Laat me met rust. Help.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

 1. Een groot leider.
  Ook ik ben enthousiast pro-Trump geworden na de aanhoudende hetze waarmee de voorpagina’s en de rest van de krant dagelijks volstonden voordat corona kwam, een logisch vervolg dat wederom hem in de schoenen werd geschoven.
  Niemand anders dan Donald Trump heeft de Amerikanen zo duidelijk een spiegel voorgehouden.
  Voorheen werden zijn wijze woorden enkel op het marktplein gehoord.
  Maar nu gingen ze de hele wereld rond, zodat ze eindelijk terechtkwamen waar ze thuishoren. Negentig procent van het publiek dat tegen hem was, stelde zo het minne populaire volk tentoon dat het is.
  Dezelfde media die dagelijks hun eigen seksuele aberraties promootte bleek zich plots moralistisch tegen Trump te keren. Een held. Die als hypocriet werd voorgesteld omdat hij de christenen aan zijn kant kreeg waarvan de media er vanouds op rekenen dat juist zij op dat vlak de moraal van de makke kudde voorstaan.

  • De ingewijden van de Heer konden echter laten zien hoe progressief ze zijn door mee tegen Trump te ageren. (De muis tegen de olifant: wat staan we te stampen.) De samenzwering waarachter blijkbaar een politiek belang schuilging dat pas op het laatste moment duidelijk werd, om het Brits imperium een nieuw aanzien te geven. Zo werd misbruik gemaakt van een land als Nederland, als uitvalsbasis, gastland dat hiervoor immers de basis heeft gelegd om steeds verder te worden gechanteerd op racisme. Dit uit dezelfde competitie van hen die in Engeland niet geaccepteerd worden, ‘om competitie te bestrijden’. Zo ziet de agenda eruit die de immigratie uit onderontwikkelde gebieden tot kern maken van het geloof in God met Christus als moslimimmigrant.

 2. De ontwikkeling in de VS volgt Zuid-Afrika met de Republikeinen als de Nasionale Partij (NP, niet meer bestaand) en de Democraten als het ANC.

  Dat is ook de politiek in Europa. Volgens het nieuwste schoolcurriculum dat we allemaal zoogdieren zijn, blanken en zwarten.

Een reactie achterlaten