wo 24 juli 2024

Kinky koppel bezocht meerdere Amerikaanse ‘swing states’: “Bijzonder teleurgesteld”

BUITENPARKING – Terwijl de Amerikanen nog druk bezig zijn met het tellen van cruciale stemmen, getuigen ook meerdere Belgen die in de Verenigde Staten verblijven over hoe ze het allemaal meemaken. Onze reporter sprak met Ronny en Lulu, een Antwerps koppel dat graag aan partnerruil doet en speciaal daarvoor meerdere ‘swing states’ bezocht. Hun reis werd een grote teleurstelling.

“Voor mensen zoals wij kon corona niet slechter vallen”, vertelt het seksueel avontuurlijke stel. Half Europa ligt in lockdown en onze favoriete bezigheid, de liefde bedrijven met andere libertijnse koppels, zit er gewoon niet in. Maar toen hoorden we dat ze in de VS wel een tiental swing states hadden. Perfect, dachten we. Daar blijkt dus niks van aan. Veel bla bla, maar behoorlijk weinig boem boem. Van swingers of wilde orgieën niet veel gemerkt. Integendeel. Die Björn Soenens kan duidelijk een pakje zeveren.”

Voor de duidelijkheid bezochten Ronny en Lulu maar liefst tien staten: “Arizona, Florida, Georgia, Iowa, Michigan, Nevada, North Carolina, Ohio, Pennsylvania en Texas. De enige nog op onze lijst is Wisconsin, maar wreed optimistisch zijn we niet.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten