do 18 juli 2024

Jonas is misschien een beetje gameverslaafd: “Tweede lockdown? Ik heb precies iets gemist”

BINNENPARKING – Het is altijd prettig om je aan de bikkelharde realiteit te kunnen onttrekken en je even in een virtuele wereld te verliezen. Dat maakt gaming ook voor Jonas (23) uit Zwijndrecht zo interessant. Hij kijkt zelden op van zijn computer en heeft zijn passie de laatste maanden misschien iets te veel aandacht gegeven. “Wat is dat allemaal van een tweede lockdown?” vraagt hij zich af na een verwarrend berichtje op Whatsapp. “Is er een eerste geweest? Oei mannen, ik heb precies iets gemist. Is iedereen oké?”

“Ik speel vooral online multiplayer games en dan verlies je de tijd nogal snel uit het oog”, haalt Jonas zijn krakende schouders op. “Blijkbaar kunnen mensen hun vrienden en familie al even niet meer zien door een virus of zo? Bummer. Ja, ik heb dat probleem niet. Al mijn vrienden zitten hier en ik had toch al geen leven.”

Op de vraag of Jonas zich herinnert wanneer hij voor het laatst het nieuws had gevolgd of überhaupt buiten was geweest moet hij even nadenken. “Zeker nog ergens in 2019. Dat denk ik nu wel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten