vr 19 juli 2024

Jean-Luc Gala: “Mensen zijn opzettelijk aan het sterven om mij ongelijk te geven”

WETENSCHAP – De uitspraken die de Brusselse infectioloog Jean-Luc Gala deze zomer maakte lijken hem terug in het gezicht te vliegen. De toestand leek de professor “minder ernstig dan men liet uitschijnen” en ook de meeste coronamaatregelen waren volgens hem onzin. Ook nu de cijfers hem dreigen ongelijk te geven heeft de excentrieke wetenschapper een uitleg klaar: “Mensen zijn opzettelijk aan het ziek worden en aan het doodgaan om mij een hak te zetten.”

“Dit is beneden alle peil“, slaat Gala terug. “Hebben jullie nu allemaal niks beters te doen dan massaal covid-19 oplopen en met duizenden een doodstrijd uit te liggen vechten gewoon om mij te kloten? Behoorlijk infantiel, hoor.”

Ondanks zijn koppige verweer, heeft het ziekenhuis Saint-Luc, waar Gala werkzaam is als diensthoofd, beslist zich formeel van de man te distantiëren. Het ziekenhuis ligt inmiddels in Oostende. “Dat zal wel ver genoeg zijn”, noteert de directie tevreden.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Vermoeiend is het zeker. Maar alles wat de burgers langzamer doet gaan is in hun voordeel, want ze kunnen niet anders dan op de weg doorgaan waar ze al lang opzitten. En die is hartstikke fout.

  2. Mensen zijn gewend te kiezen in de winkel, of een andere winkel, steeds kan het wat anders zijn. Even kijken of het nog wat goedkoper kan bij de buren. Of duurder.
    Soms is er niets anders, daar kunnen ze maar niet aan wennen.

Een reactie achterlaten