do 18 juli 2024

Man die niks van coronacijfers gelooft blij dat peiling hem goed uitkomt

POLITIEK – Volgens de zogenaamde ‘Grote Peiling’ van Het Laatste Nieuws, VTM, RTL en Le Soir blijft het Vlaams Belang veruit de grootste partij van Vlaanderen en lijkt een Vlaamse meerderheid met N-VA momenteel een grote mogelijkheid. Daar is trouw partijlid Fons (63) heel blij om. Fons publiceerde het resultaat van de bevraging prompt op zijn Facebook en Twitter, samen met een betoog waarom hij “juist niks” van de laatste coronacijfers gelooft.

“Dat ze eens ferm omhoogschijten met hun cijfers en paniekzaaierij“, wuift Fons het groeiende aantal besmettingen weg. “Het is zo makkelijk dat soort onzin te manipuleren en voor je eigen kar te spannen. Of om conclusies te trekken nog voor we alles weten. Gelukkig laat deze totaal accurate peiling hier zien dat het over vier jaar sowieso gedaan is met België. Eindelijk het bewijs dat we tot dan al het andere nepnieuws gewoon kunnen negeren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten