do 21 september 2023

Partij die massaal bruine mensen wil deporteren vindt coronapas toch een tikkeltje te autoritair

POLITIEK – Het laatste woord is nog niet geschreven over het zogenaamde Covid Safe Ticket, dat vanaf 1 november verplicht wordt voor wie onder andere een horeca- of fitnesszaak bezoekt. Vooral oppositiepartij Vlaams Belang vindt die maatregel een brug te ver en bovendien een “autoritaire afleiding van wat de maatschappij écht nodig heeft, zoals meer gevangenissen bouwen en en masse migranten deporteren.”

Het was federaal parlementslid Barbara Pas (VB) die van wal stak tegen de beslissingen van de overheid om het CST agressiever in te voeren. “Dit is een machtsgreep“, klaagde de Oost-Vlaamse flamingante voor het halfrond. “Straks mogen de mensen niets meer. Ziet deze stalinistische regering nu niet wat voor een dictatuur ze ons wil opleggen? En dat terwijl we ons met volstrekt humane en verantwoordelijke kwesties moeten bezighouden, zoals het buitengooien van moslims en het bedreigen van leerkrachten.”

Partijvoorzitter Tom Van Grieken besloot zelf nog wat olie op het vuur te gooien door hard naar de regering-De Croo uit te halen: “Wat is de volgende stap? Concentratiekampen voor ongevaccineerden? Laat de mensen toch met rust. Bouw veel liever dubbel zo veel gevangenissen bij, zodat we elke boomknuffelende spijbelaar voorgoed weg kunnen steken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Seks is ook een kwestie van energie, en steeds opnieuw wordt u vervangen en niets helpt. Zodra er 1 zin naar voren kwam gerelateerd aan geloof, kreeg ik een gesprek over seks met de diplomaat die ik onlangs ontmoette, die bezig is met een corruptiezaak. In het Westen zijn de mensen verantwoordelijk geworden en sinds de jaren 90 namen ze geen kinderen meer als ze niet economisch onafhankelijk genoeg waren. Dit puur economische gegeven, dat vooral opgang deed sinds het einde van de Koude Oorlog is de directe oorzaak van de massa immigranten en de vluchtelingen, die de misplande generatie moesten vervangen, en die het trouwens minder nauw nemen met hun financiële onafhankelijkheid; het heeft niets te maken met enige vorm van humanisme of solidariteit naar deze mensen toe, het is een product van de competitie van de vrouw met de man die daarop reageert met laffe onverschilligheid over hun eigenwaan.

    Het feminisme heeft misschien leuke kanten gehad in intellectueel opzicht, maar vrouwen komen toch niet af van hun neiging tot zorg, en een plat materialisme dat vrouw en man toeval zijn en niet de kern, heeft iedere vorm van romantiek en liefde buiten de deur gezet. De verkoop van romans is dus gestegen.

    Toch is het vreemd dat er altijd evenveel mannen als vrouwen geboren worden (met kleine procentuele afwijkingen per land, dit terzijde) is het niet, waartegen hetzelfde materialisme te loop ging met LGBTQ als vorm van wetenschap. Ditzelfde opportunisme is de oorzaak van alle misbruik in de zorg die altijd aan persoonlijke voorwaarden is gebonden en veel meer terugneemt dan het geeft, en nu de hoofdrol heeft, zij het niet altijd in de dwang drie keer per dag te moeten bidden. Misschien om te neuken. Deze soort opvoeding, want dat speelt altijd een rol, is veel en veel erger dan geloof. Het zijn de vooroordelen van dat geloof die wetenschap en wet werden.
    Dus, alle corruptie ligt in de zorg (en niet alleen in de kerk met bijvoorbeeld kindermisbruik; dezelfde mentaliteit van misbruik bestaat daarbuiten veel erger want voor alles staat een prijs) en dit bereikte weer een hoogtepunt met corona. En die zorg is ook essentieel naar ontwikkelingslanden. Dit is het verband.

    Het fatsoen heeft zich zo ontwikkeld dat waarneming achterwege wordt gelaten, omdat iedereen ziet wat je ziet, dat is de (zelf)censuur hierin, en dat het is fascisme waarvan u afhankelijk bent geworden.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: