vr 19 juli 2024

Californische hipsters vieren einde der tijden nog voor het cool is

BUITENPARKING – Wie de beelden uit de Amerikaanse staat Californië heeft gezien, zal zich ongetwijfeld meermaals in de ogen hebben gewreven. Terwijl ongeziene bosbranden woeden, vult de hemel zich permanent met een fel oranje gloed. Geen wonder dat het fenomeen zich razendsnel over sociale media verspreidt, waar hashtags als #EndoftheWorldCaliStyle en #FrontRowApocalypse al dagen trending zijn.

“Iedereen wist dat de aarde onherroepelijk naar de kloten gaat, maar toch ben ik fier dat California weer het voortouw neemt”, glundert Calvin, tatoeëerder, indie barista en professioneel Instafoodie uit Oakland. “Heb ik even chance dat ik mijn iPhone 10 net had ingewisseld voor een Samsung Galaxy s20 Ultra 5G met 108MP, 100x zoom camera en 8K video capacity. Nu de lucht zo glorieus in de fik staat, hoef ik die niet eens meer te airbrushen. Die selfies kunnen recht in mijn portfolio.”

Ook Hazel-Violet, spoken word artieste, plants rights activiste en fair trade deejay, aanschouwt het spektakel met enige trots. “This is like so historical… Jammer dat iedereen elkaar over honderd jaar zal uitmoorden voor een beetje voedsel en vruchtbare grond, want anders zou mijn vlog los in alle geschiedenisboeken staan. Niet dat dat me zal tegenhouden om snel achter mijn Macbook Air te kruipen en de wereld te waarschuwen dat grote bedrijven geen zak geven om ons milieu.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

Een reactie achterlaten