vr 19 juli 2024

Café gaat vrijwillig dicht: “Blijkbaar zijn mensen echt eikels als ze gezopen hebben”

STAD – Voor volkskroeg Op ‘t Duizendste Gemak in Deurne-Zuid is de maat vol. De uitbaters sluiten vanaf vandaag opnieuw en vrijwillig de deuren tot nader orde. Niet alleen blijft het moeilijk de coronaregels voldoende te handhaven, maar cafébazin Marina is vooral het cliënteel beu. “Mensen zijn echt onredelijke eikels als ze een paar pinten teveel in hun kraag hebben”, spreekt ze uit de biecht.

“Toegegeven, mijn man en ik waren blij toen we weer open mochten”, zucht de 58-jarige gerante. “Die inkomsten hebben wij broodnodig. Maar na een paar maanden rust en kalmte vergeet je soms wat voor doelpubliek je eigenlijk aantrekt. Dat zit hier de godganse dag te zuipen en zagen over vrouwen, voetbal en politiekers. En het is ook nooit hun schuld. Nee, de wereld gaat finaal naar de kloten door een ander zijn toedoen, maar zelf vertikt dat om een mondmasker te dragen of fatsoenlijk in een pissijn te richten. En als je niet oppast, geraak je nog emotioneel geïnvesteerd en moet je dat tuig elke avond met lede ogen terug naar hun miserabel leven zien waggelen. Laat maar zitten. Ik ga eindelijk doen waar ik nooit tijd voor gehad heb, zoals mijn eigen alcoholverslaving verder ontwikkelen of mijzelf een matige minnaar zoeken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten