wo 24 juli 2024

Reis naar Zweden valt in het water: “Met mijn luxueuze mobilhome kan ik toch moeilijk zomaar ergens anders heen?”

BRAVE BURGERS – Het zal voor vele Belgen met reisplannen naar het buitenland nog spannend worden deze zomer. Zo kleurde heel Zweden inmiddels rood en mogen Belgen er niet heen voor non-essentiële tripjes. Onze reporter sprak met Jean-Yves de Caliméro-Rijckaert uit Ukkel. Ook hij ziet zijn reis naar Scandinavië plots in het water vallen. “En ik had net een super-de-luxe, mobilhome gekocht waar ik onmogelijk zomaar ergens anders naartoe kan. Schandalig gewoon.”

“Het is om te janken hoe mijn zomer zo plotsklaps naar de vaantjes moet gaan, gewoon omwille van een stomme pandemie”, rolt Jean-Yves met zijn ogen terwijl hij naast zijn state-of-the-art Volkner Performance S van 12 meter lang en met plek voor zijn sportwagen poseert. “Het is niet dat je letterlijk overal naartoe kan met zo’n villa op wielen. Als iemand je reisbestemming blokkeert, zit er niets anders op dan ter plaatse blijven, een nieuwsbusje laten komen en uitgebreid zielig doen tot iedereen begrijpt exact hoe oneindig keer belangrijker jouw problemen zijn dan die van de wereld. Wees maar gerust dat ik dat de hele zomer ook ga doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten