vr 19 juli 2024

“Kleine zelfstandige altijd de dupe”, klaagt man die drie uur aanschuift voor Big Mac

BRAVE BURGERS – Hoe langer de lockdown blijft duren, hoe heviger het debat over de economische schade en nodige maatregelen daartegen nog zal woeden. En dat blijft niet zonder frustraties bij de bevolking. Onze reporter maakte even een essentiële verplaatsing over de A12 om poolshoogte te nemen bij Rudy, een kleine zelfstandige uit Aartselaar. Rudy vindt het schandalig dat de overheid zo weinig doet voor de kwetsbare middenstand en daar vertelde hij ons alles over terwijl hij geduldig aanschuift aan de drive-in bij McDonald’s, dat gisteren terug de deuren opende voor afhaalmaaltijden.

“Het is toch waar”, gromt Rudy vanuit zijn witte bestelwagen, smachtend naar een Big Mac Menu met extra frietjes, Chicken McNuggets en een Nutella McMuffin. “Als het erop aankomt, doet deze flutregering juist niks voor de gewone man. Altijd maar handouts geven aan de grote jongens, terwijl wij kunnen creperen. Typisch. En die grote bedrijven maar belastingen ontwijken en hun mensen onderbetalen. Bij mij krijgen de klanten topkwaliteit en producten op maat! Geen goedkope brol met overal hetzelfde zielloze, plastieken logo op. Maar goed, wij kleine sukkelaars zullen mekaar dan maar moeten rechthouden, zeker? Ik ga daar straks eens grondig over nadenken terwijl ik van mijn sappig stuk gestandaardiseerd, in massa geproduceerd rundvlees geniet. Dat gaan ze mij daar in Brussel niet meer afpakken.”

Uw plaatselijke middenstand steunen? Dat kan. Hier namelijk. En vergeet ineens niet dat er nog fucking frituren bestaan.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten