vr 19 juli 2024

Juf Sanne legt gezeik over haar werklast bij de rest van haar werklast

BRAVE BURGERS – Iedereen kent de clichés wel: Leerkrachten die jaarlijks van bakken vakantie genieten en ook in coronatijden nauwelijks uit hun zetel komen. Daarvan beschuldigt nu ook pianist Miguel Wiels het onderwijspersoneel op Instagram. Onze reporter sprak met juf Sanne, die nu al weken vanop afstand lesgeeft aan het vierde leerjaar. “Tof dat iedereen weer een mening heeft over hoe weinig werk ik heb. Ik leg het meteen onderaan de stapel van al het werk dat ik heb.”

“Ik zie dat iemand weer een leuke post heeft geschreven”, glimlacht Sanne na het uitschrijven van een lesvideo wiskunde voor haar 22 leerlingen, terwijl ze eten maakt voor haar drie kinderen en tussendoor snel de strijk doet. “Niet de origineelste insteek en weinig empirisch gestaafd, maar een verrassend coherente zinsbouw voor een veralgemenende vakbondbasher uit Beervelde.”

“Awel”, wuift Sanne ons vriendelijk uit. “Zeg tegen Miguel dat ik er graag fatsoenlijk op reageer eens ik door de rest van mijn werk ben. Hopelijk nog voor september. Als hij ondertussen nog een mooie tekening wil maken of een songtekstje wil schrijven, zal ik daar ook graag naar kijken. Het is belangrijk dat we allemaal creatieve uiting kunnen geven aan onze gevoelens, gedachten en voor de hand liggende politieke agenda’s.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten