do 18 juli 2024

Dokters verklaren Donald Trump volledig immuun tegen realiteit

BUITENPARKING – In tijden van crisis is het van kapitaal belang dat onze politieke leiders meer dan ooit gezond en stabiel blijven. Dat beseft ook de medische staf van de Amerikaanse president Donald Trump, die besloot het flamboyante staatshoofd uit voorzorg aan nieuwe tests te onderwerpen. Die resultaten zijn nu binnen. Het Witte Huis laat opgelucht weten dat de president niet alleen kerngezond blijft, maar ook nog eens een “waterdichte immuniteit tegen de objectief waarneembare werkelijkheid in haar geheel” heeft opgebouwd.

Na een zoveelste eclatante persconferentie, waarbij Trump de media ervan beschuldigde de corona-pandemie aanvankelijk te onderschatten – in tegenstelling tot het overduidelijk aantoonbare omgekeerde – ging Trump akkoord met een diepgaand medisch onderzoek. “Daaruit bleek vrijwel meteen wat men al lang vermoedde”, bevestigt nu ook Dr. Anthony Fauci, die de president regelmatig observeert in zijn dagelijkse strijd tegen de realiteit.

“Wat we hier zien komt neer op zelden geziene weerstand tegen elke zowat alle informatie van feitelijke en objectief verifieerbare aard. Die moet de president over zijn hele carrière hebben opgebouwd. Het is verbluffend om te zien hoe niet het kleinste stukje feitelijk materiaal zijn systeem infiltreert. Geen spatje feit raakt hem nog. Nu goed, als je tegenwoordig het internet al diagonaal bekijkt, lijkt daar zeker een soort groepsimmuniteit tegen te groeien, maar bij Donald Trump spreek je niet meer van antistoffen. De man is gewoon een antistof.”

Een beetje kunnen lachen? Tof! Het beleg selecteert regelmatig een goed doel dat tijdens corona-tijden actief blijft en de zwaksten onder ons ondersteunt, zodat ook zij kunnen blijven lachen. Nu is dat Punt vzw, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van seksueel geweld. Zeker nu. Doneer gul als je kan op deze veilige link, geef vooral Jeff Hoeyberghs geen aandacht en blijf braaf in uw kot x

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. De realiteit.
    In Amerika sloeg ik even de krant op en het enige artikel over corona betrof Trump. Dagelijks jarenlang iedere voorpagina vol schandalen over Donald Trump werd vervangen door corona.

  2. Amerika is een voorwendsel voor tal van achterhoedegevechten en oorlogen, waardoor ze er geen enkele eigenwaarde meer hebben. Extreme polarisatie, uit competitie. Cuba wordt het hardst bestreden door de Cubanen in Florida en zo kun je de hele wereld in kaart brengen. Toch is de VS niet zoveel jonger dan bijvoorbeeld een land als Italië. Maar als er 1 invloedrijke neger is die Biden bevestigt doet iedere neger het. Is dat het links hier waard om zo de verkiezingen te winnen?

Een reactie achterlaten