vr 19 juli 2024

Coronapatiënt geeft Els Ampe gelijk: “Deze vakantie valt dik tegen”

BINNENPARKING – De liberale kandidaat-voorzitster Els Ampe moet heel wat kritiek slikken op sociale media nadat ze haar frustraties had geuit over de lockdownvakantie waar we allemaal nu al ruim een maand lekker van kunnen genieten. Toch neemt Michiel (45), een coronapatiënt op intensieve zorgen, het voor de Brusselse politica op. “Ze heeft gelijk, jongens. Het is goed geweest. Deze vakantie zuigt trouwens echt een pak.”

Michiel werd zoals duizenden andere Belgen in het ziekenhuis opgenomen met ademhalingsklachten en moest zelfs enkele dagen zuurstof worden toegediend. Gelukkig is hij stilaan aan het recupereren en laat een zorgverlener hem dagelijks even met de iPad de actualiteit volgen. En dat terwijl hij nu al twee weken hopen werk mist. Onverantwoord, vindt hij zelf ook.

“Ik hoorde de boodschap van Els en dacht meteen kijk, eindelijk iemand die het zegt. Mijn job vergt veel van mij en ik had zeker nood aan een beetje rust. Maar nu heeft het wel lang genoeg geduurd. Ik schaam mij diep over het aanslepende gebrek aan meerwaarde die ik mijn werkgever in een vrijemarkteconomie uiteindelijk toch verschuldigd ben. By the way, dit is echt met gemak het grootste fucking kloteverlof dat ik ooit heb gehad. En ik reken daar de zomers van 1992 en 1993 bij. Eerst werden mijn vriendin en ik door drugskartels in de Colombiaanse jungle overvallen en het jaar erop kon ik een maand lang alleen maar op Franse wc’s gaan kakken. Ook geen pretje.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Hoewel al bijna de helft van planten en dieren door hard werken zijn uitgestorven, zie je toch hoe snel de natuur zich kan herstellen. De mens heeft geen prioriteit. De reden dat iedereen maar zijn menselijkheid wil bewijzen is dat ze hun laatste oordeel aan voelen komen. De bewijzen komen te laat, dat zijn de laatste strohalm.

  2. Als alles goed gaat dan denk je dat ben ik. Maar is dat zo? Als het slecht gaat wordt alles geanalyseerd. Bewijzen volgen het slechte nieuws. Een wijs man denkt in zijn voorspoed aan zijn tegenspoed en andersom. Niet iedereen snapt dat.

Een reactie achterlaten