vr 19 juli 2024

Zuhal Demir trakteert sterkste schouders op Bongo-bon voor Thaise massage

POLITIEK – Hoe ons land de economische schade van de corona-crisis straks het hoofd moet bieden zal nog stevige discussies opleveren. Toch laat Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) er alvast geen gras over groeien. De Limburgse politica wendt haar ministeriële portefeuille aan om de honderd rijkste burgers in ons een land een wellness-voucher op te sturen en zo op een ontspannende massage te trakteren. “Je krijgt het boeltje alleen maar op gang als je de sterkste schouders eerst stevig in de watten legt,” verdedigt Demir haar initiatief. “Zij dragen de boel tenslotte.”

Het idee van de minister bouwt naar eigen zeggen voort op waardebons die de kustgemeente Knokke-Heist aan tweedeverblijvers – mensen met een tweede verblijf – uitkeert om de plaatselijke economie aan te zwengelen. “Uitstekend idee”, meent de Genkse. “Maar daar kunnen welgestelden in de rest van het land weinig mee. Dus laat ons solidair zijn met alle kapitaalkrachtigen in onze maatschappij en hen dat nodige verzetje geven om er straks weer tegen te kunnen. Met alle respect, maar al die technisch werklozen en andere armoezaaiers profiteren al genoeg van het systeem.”

Kwaad? Goed. Blijf dan in uw kot en maak hier beschaafd van uw tak. Fijne zondag verder.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten