wo 24 juli 2024

Officieel bevestigd: Coronavirus lijdt aan Boris Johnson

BUITENPARKING – Nu ook in het Verenigd Koninkrijk de vraag naar medische testen zienderogen stijgt, komt een wel zeer verontrustend bericht naar buiten. Zo laat ook het coronavirus weten dat het officieel positief getest is op Boris Johnson, de premier van het land. Het virus moet nu, zoals het hoort, in zelf-isolatie, maar kijkt daar naar eigen zeggen weinig naar uit. “Laat me alstublieft niet alleen met die vent. En zeker geen twee tot drie weken.”

“Ik begon eerst last te krijgen van milde symptomen“, vertelt het virus, “zoals ingeademd worden door een wel heel blasé individu die er zich precies ook geen fluit van aantrok dat ik onder zo frequent de mensen kwam. Hij bleef maar onbeschermd in ziekenhuizen opdagen en handen schudden met dokters en patiënten. Tja, ik heb echt mijn best gedaan om uit zijn buurt te blijven, maar nu zit ik ermee. Gelukkig heeft die lul de ziekenzorg hier nog niet helemaal om zeep geholpen en ben ik met een beetje geluk er snel weer vanaf.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Inleiding. Ik had net al opgemerkt dat (globalisering) David Cameron in ruil voor een lucratieve zakendeal met China het Engels in eigen land zou opgeven voor de Chinese taal. Een snelle rekensom liet ook zien dat er veel meer Chinezen zijn dan Europeanen.
    Dit jaar dan kort na zijn aantreden als premier, schudde Boris Johnson, Brexit, direct de handen met de Chinezen om ondanks de bezwaren uit de VS voor het toezicht op de nationale veiligheid voor Brittannië Hongkong te volgen en Huawei in Britse 5G-mobiele netwerken in te zetten.

  2. Vergeet niet dat ook de indianen door de pokken, de mazelen of andere besmettelijke ziekten per ongeluk werden uitgeroeid waardoor een heel continent zo ingepakt kon worden.

Een reactie achterlaten