vr 9 juni 2023

Vlaams Belang stelt leden gerust na outing ondervoorzitter: “Eens zo hard inzetten op racisme en vrouwenhaat”

POLITIEK – Er gonst toch een zekere schokgolf door de partij van Tom Van Grieken, nadat Vlaams Belang-ondervoorzitter Chris Janssens zich in een interview outte als homoseksueel. De partij zelf reageert vrijwel meteen door haar aanhang gerust te stellen: “Geen zorgen. Het relatieve verlies aan homofobie compenseren we meteen door eens zo hard achter moslims, linkse leerkrachten en vrouwen te blijven gaan.”

“Laat dit duidelijk zijn”, garandeert voorzitter Van Grieken in een bericht naar alle leden en sympathisanten. “Het is niet omdat we Chris hierin zullen steunen dat we een hoop andere mensen niet kunnen blijven stigmatiseren omwille van wie ze zijn. Chris blijft een rijke, blanke en rechtse cisman en dat laat best veel ruimte om naast zijn geaardheid te kijken en gewoon foorhard te blijven kappen op al wie dat niet is. Het wordt een kleine aanpassing, maar veel verandert er op zich niet.”

Toch beseft Van Grieken dat niet iedereen zich in die lichte koerscorrectie zal kunnen vinden en overweegt onder andere Dries Van Langenhove en Filip Brusselmans op inlevingscursus in het Gentse nachtleven te sturen. “Een weekendje Café Blond en het Citadelpark zullen al wonderen doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Als ik een waarheidsgetrouw artikel lees wordt het standaard gekwalificeerd als fascisme omdat er een betoog in zit met de contrasten die een verschil van niveau suggereren. En omdat het leidt naar een conclusie die het betoog niet tegenspreekt heet het een samenzweringstheorie. Het enige contrast dat de reguliere media kennen is dat met zichzelf die immers altijd op hetzelfde platte vlak als (over) hun abonnees door walsen die dat daarom niet meer doorhebben. Platter kan niet meer.

    De reden dat iedere scherpzinnigheid weg is komt doordat je aan de verkeerde kant staat. Want de voorzichtige kritiek loopt steeds verder mank van de geloofsbelijdenis aan de politieke stroming die je vertegenwoordigt en waaraan je schatplichtig bent, de klant die zweeft tussen verveling en paniek. Zie corona.
    Ik ben soms christen soms atheïst. Ik ben hierin volstrekt opportunist. Of dacht je dat ik net als de academici mezelf voor de rest van mijn leven vastleg op een opmerking, alleen omdat je kunt voorzien dat je daarop voor de rest van je leven gechanteerd wordt, want zo zit de wetenschap in elkaar die een coherente mening moet verkondigen die door gewoontevorming is gaan gelden als bewijs.

    Zo gaan ze ook stuk voor stuk om met hun liefdesleven, ze zijn hier zelfs loyaal in geworden (wat ik eerlijk gezegd niet had voorzien omdat het van nature niet in ze zit. Maar daarom richten ze zich seksueel op een steeds mondialer publiek). Privacy staat voorop, wat zouden ze te verbergen hebben, want ze willen evenzeer erkenning als de hoer. Maar, door hun rationele inslag blijven ze toch bij elkaar, ze noemen het labyrint aan dodelijke verplichting aan de objectiviteit liefde en leggen hierin de norm voor de hele wereld. Ze jammeren altijd over vrijheid, is dat vreemd, de ethiek is enkel die van de angst voor sanctie. Uit vrijheid kennen ze geen liefde. De manipulatie van afhankelijkheid staat centraal. Het was wel te voorzien dat als model voor hun arrogantie enkel primitievelingen zich aandienen, daarom zijn ze multicultureel er binnen of buiten; die zijn al genoeg geïntimideerd; dat is minder werk.

    Zie me als een boogschutter, als je gericht hebt laat je op het juiste moment los, dat aspect missen de fanatici die dat mijn narcisme noemen waar ze tegen te loop gaan, ze houden vast en alleen als ze hun zelfbeheersing verliezen laten ze los, waardoor ze steeds het punt missen of de verkeerde raken en in ieder geval nooit de kern. Daarnaast zijn er steeds geavanceerdere projectielen ontwikkeld waar ze zo aan het mechanisme zijn gehecht dat ze zichzelf mee de ruimte in schieten. Zo zit ook de hele defensie van het Westen in elkaar, de massa’s immigranten lopen allemaal onder de radar door omdat ze het te hoog zoekt.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: