do 18 juli 2024

Theo Francken mogelijk besmet na inslikken eigen woorden

POLITIEK – Terwijl het aantal bevestigde en dus ook vermoedelijke corona-gevallen in ons land zienderogen blijft stijgen, krijgen ook bekendere namen met het virus te kampen. Zo wordt gevreesd dat N-VA-kopstuk en burgemeester van Lubbeek Theo Francken mogelijk besmet is geraakt, en dat na het publiekelijk inslikken van zijn eigen uitspraken.

“Het klopt dat mijnheer Francken, en hij niet alleen, de impact van het virus ietwat heeft onderschat“, bevestigt zijn huisarts telefonisch. “En ja, als je een gekwalificeerd viroloog uitmaakt voor pande-mietje, is dat een leuke woordspeling met gegarandeerde likes en retweets, maar als je dan drie weken later diezelfde woorden, waar iedereen ondertussen met zijn vuile vingers aan gezeten heeft, moet opeten, dan heb je statistisch gezien prijs. Politiek garen spinnen uit iets dat je medisch niet begrijpt overkomt de besten onder ons wel eens. De technische term daarvoor is geloof ik een theo-traaltje.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten