do 18 juli 2024

Dweil: “Sorry, maar ik ben echt niet de Koen Geens van de kuisproducten”

POLITIEK – De felle uitlatingen van koninklijk opdrachthouder Koen Geens (CD&V) na het zoveelste afspringen van regeringsonderhandelingen komen hard aan. Zo maakte de christendemocraat “niet de dweil van de Wetstraat” te zijn. Onze reporter ging op pad en polste naar hoe de andere partij in die vergelijking zich daarbij voelt.

“Met alle respect, maar wie denkt mijnheer Geens dat hij is?”, bijt de dweil in kwestie meteen van zich af. “Alsof wij dweilen plots de tsjeven onder alle kuisproducten zijn geworden. Goed, we zien er met ons rechthoekige voorkomen doorgaans een tikkeltje conventioneel uit, en velen van ons hebben misschien een eerder gemaakte, synthetische vezelstructuur, maar wij duiken met overtuiging in de gortigste emmers en slepen die vloer schoon tot de klus geklaard is. En dat mag een linkse vloer of een rechtse trap zijn. Boeit niet. Dat die slappe vod een ander beledigt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten