vr 19 juli 2024

Tim ontdekt na vijf maanden op Tinder dat je ook naar links kunt swipen

LIJFSTIJL – De happy singles onder ons – en zij niet alleen – zijn ongetwijfeld vertrouwd met de populaire dating app Tinder, waarbij je potentiële partners naar rechts swipet en zo met elkaar kunt matchen. Toch zijn vele gebruikers zich niet altijd bewust van alle gebruiksopties. Zo bezocht onze reporter vandaag Tim Lodewijckx (33), een industrieel ingenieur uit Mortsel. Tim is grote fan van Tinder en ontdekte nog maar pas dat je effectief ook naar links kan swipen.

“Ik had werkelijk geen idee”, slaat Tim zich voor het hoofd. “Ik ben sinds september vorig jaar weer single en heb mij laten overtuigen de app te downloaden. Na een korte demonstratie van mijn maten ben ik eraan begonnen. Fitness-selfies trekken, een dash-cam installeren, en dan gewoon swipen, swipen, swipen. Uiteraard consequent naar rechts. Tot mijn vinger een keertje uitgleed en ik een Tanja of Tatjana ineens naar links zag verdwijnen. Blijkbaar gaat dat ook. En ja, dat verandert natuurlijk alles. Als ik dit meteen had geweten, was ik op dat half jaar tijd toch minstens drie of vier keer wat selectiever geweest.”

De kameraden van Tim bleken evenmin op de hoogte van de ingebouwde afwijsfunctie: ‘Goed om te weten, maar we zien daar precies toch het nut niet van in.’

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten