vr 19 juli 2024

Toevallige passant hoort speld vallen in Kasteel van Laken

BINNENPARKING – Voor de 38-jarige Stany Henri uit Laken zou het een doodnormale avond worden. De Brusselaar wilde nog van het zachte winterweer genieten door rond een uur of zes met zijn hond Patrice te gaan wandelen. Toen het paar echter voorbij het koninklijk domein passeerde, stond de man verstomd van de “ijzige stilte” die uit het paleis scheen voort te vloeien. “Zelfs mijn hond was niet op zijn gemak. En toen hoorden we het allebei. Duidelijk een speld of heel misschien een paperclip die op de grond viel. Op weliswaar een paar honderd meter afstand, maar toch helder hoorbaar. Nu ja, veel meer leek er niet te gaan gebeuren, dus dan zijn we maar doorgelopen.”

Verder kreeg de lokale politie een paar even vreemde meldingen binnen van omwonenden die zich toevallig in de buurt van het domein begaven. Zo hoorde een 47-jarige joggende vrouw er duidelijk “een mier een scheet laten” en sprak een taxi-chauffeur die voorbij het paleis reed tevens van “een halfdode goudvis die je vanop kilometers kon horen ovuleren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten