vr 19 juli 2024

Racistische boekhouder kwaad omdat hij al jaren met Arabische cijfers moet werken

BRAVE BURGERS – Voor boekhouder Danny Tollenaere uit Zwijndrecht is de maat vol. De 42-jarige zelfstandige weigert nog langer met “vuile, achterlijke Arabische cijfers” te werken, en dat “terwijl dat luie, criminele moslimtuig amper iets aan onze Vlaamse economie bijdraagt!”

Danny, reeds jaren zelfverklaard xenofoob, kwam naar zeggen onlangs pas tot de conclusie dat hij, net zoals zijn “ettelijke hardwerkende collega’s”, al heel zijn loopbaan met een “ongevraagd geïmporteerd rekensysteem” zit te ploeteren. “Voor mij was een vier altijd gewoon een vier. Wist ik veel. Maar toen kreeg ik wat dingen te lezen die ze je in de Lügenpresse natuurlijk niet vertellen.” En dat pikt de man dus niet langer.

‘Wij rekenen dus al een eeuwigheid met een achterhaald systeem dat de Arabieren ondertussen zelf niet eens meer gebruiken,’ maakt Danny zich druk. ‘We zitten met andere woorden nog maar eens met hun afdankertjes opgezadeld.’

“Ik begrijp niet dat de Vlaming dit zo maar toestaat. Wij werken blijkbaar al eeuwen openlijk met dit stelsel. Goed, ik hoor nu dat het eigenlijk uit India komt en door de Arabieren simpelweg verspreid is geweest, maar wat maakt dat nu voor de donder uit? Elke dag leren we onze kinderen op- en aftellen in een achterhaald systeem dagelijks gebruikt door terroristen en jihadi’s. We kunnen ze even goed meteen een bommengordel omtrekken. Dat heeft links weer mooi voor elkaar gekregen!”

De man, die tevens op de plaatselijke kieslijst van het Vlaams Belang staat, roept nu op om terug te keren naar het “veel betrouwbaardere en authentiek christelijke” Romeinse systeem. Bovendien biedt hij aan voor een bescheiden bedrag van CDXCIX euro uw hele boekhouding te converteren, als u hem binnen de XXXI dagen contacteert.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten