vr 19 juli 2024

Donald Trump overweegt hele wereld te bombarderen: ‘Enige kans op een beetje vrede’

BUITENPARKING – Nadat Donald Trump eerder aangaf uit het nucleair akkoord met Iran te stappen en militaire actie te overwegen, lijkt de Amerikaanse president daar nu nog een schepje bovenop te willen doen. De 71-jarige politicus tweette zojuist dat hij “volledig bereid en zeker in staat” is meteen de hele planeet onder vuur te nemen “om zo eindelijk voor wat wereldvrede te zorgen”.

“Iran is een schurkenstaat. Ik weet dat. Ook Noord-Korea is slecht. Heel slecht, geloof me. Maar mijn inlichtingendienst vertelde me dat van de 195 naties op Aarde er zeker 194 niet Amerika zijn. Dat is een groot gevaar. Misschien moet ik ze allemaal plat bombarderen voor ze de kans krijgen andere landen met geweld te bedreigen.”

Over Iran wist Trump het volgende te vertellen: ‘Landen die atoomwapens hebben zijn een gevaar. Stel je voor dat een machtige staat die ooit effectief gaat inzetten. Ik mag er niet aan denken.’

De vastgoedgigant belooft in dezelfde adem zich actief in te zetten voor de wederopbouw van eventuele doelwitten. “Ik heb ervaring met grote bouwwerken. Ik heb de beste hotels. Fantastische flatgebouwen. Ik ga ze overal zetten. Het wordt geweldig, vertrouw me.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten