do 18 juli 2024

Colruyt verkoopt gratis soep van Ben Weyts nu voor maar €4,99

POLITIEK – Wie zich de ludieke doch barmhartige soepbedeling van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) aan universiteitsstudenten in februari herinnert, kan diezelfde “volledig huisgemaakte en kosteloze soep” nu ook bij Colruyt vinden, en dat voor nog geen vijf euro per liter.

“Het is mooi als je ziet dat je goede ideeën voor een eerlijke en transparante wereld helpen zorgen”, reageert de minister. “En soep is daar een mooie metafoor voor. Je kiepert er van alles in en schotelt het de eter zo heet mogelijk voor, zodat tegen dat hij gedaan heeft niemand nog weet wat je erin gedraaid hebt en wie er uiteindelijk de rekening voor krijgt. Daar sta kan ik achter staan en misschien zelfs een procentje op pakken.”

Naast Colruyt staan ook andere supermarktketens te popelen om de gratis soep van Weyts, die inmiddels als Nonkel Bens geadverteerd wordt, aan de man te brengen. “Al gaat dat bij ons toch zeker zeven euro kosten”, laat Delhaize reeds weten.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

 1. Ik denk niet dat ik er een goed verhaal van kan maken, want er zijn fundamentele misverstanden die niet verdwijnen.
  Stop het erin voor ze kunnen denken.
  Er zijn vooroordelen waarom ik misschien liever niet meer dan een koffer had gehad.
  Maar politiek is het begrijpelijk dat digitalisering centraal staan, en daarnaast de analfabeten uit de ontwikkelingslanden, een experiment van ons FANTASTISCHE onderwijs bestel.
  We worden vervangen. Ze zijn van het type dat je moet vermijden om naar te kijken, voor je veiligheid.
  We moeten begrijpen dat onze innerlijke perceptie, noem het basale telepathie, die ons normaal gesproken de vrienden en zelfs de partner oplevert die op fysiek niveau bij ons hoort, al gezien wordt als schizofrenie.
  De psychiater is zo trots op zijn zoon die van gamen houdt.
  Digitalisering is als het zien van de zon op een scherm.
  Het is ook de perfecte oplossing voor seks.
  Ik probeer enkele aspecten van de slimme genocide te geven.
  Noem het karma.

Een reactie achterlaten