Ook Antwerpen stelt zich voor aan Donald Trump

1
4823

STAD – Het was maandag 20 februari precies één maand geleden dat Donald J. Trump president werd van de Verenigde Staten. Vrijwel meteen kon de flamboyante politicus op een barrage aan verwelkomingsberichten rekenen uit de hele wereld, met Nederland op kop. Na lang getouwtrek met de toeristische dienst, besloot ook het Antwerpse stadsbestuur zich op gepaste wijze aan het nieuwe staatshoofd voor te stellen. Hieronder ziet u het prachtige resultaat:

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

1 REACTIE

  1. Jammer, ik hoopte met Het beleg van Antwerpen en waardige concurrent te vinden voor De Raaskalderij en TVOlen, maar dat zijn jullie dus absoluut niet. Op zoek naar geestige grappen die niet voor de hand liggen blijf je hier toch echt wel in de kou staan. Ik kom met plezier binnen een jaartje nog wel eens op jullie site kijken of jullie ondertussen al iets bijgeleerd hebben. Voorlopig zoek ik mijn satire wel ergens anders.

Een reactie achterlaten