za 30 september 2023

Zuhal Demir wil onderzoeken hoeveel woke-vervuiling er in Vlaamse bodem zit

POLITIEK – De Vlaamse overheid trekt extra middelen uit om uit te zoeken precies hoeveel woke-vervuiling er in de grond zit. Dat is althans wat minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) graag wil zien gebeuren. De minister deed gisteren tijdens de VRT-podcast ‘De Afspraak op Vrijdag’ haar plannen alvast uit te doeken.

“Het is schrijnend hoe de federale regering mensen maar blijft bestoken met hun extreemlinkse wanbestuur“, klaagde Demir in een vurig betoog gericht aan de Vivaldi-coalitie. “Het is de taak van de overheid om zich te buigen waar de Vlaming echt van wakker ligt, en dat is de verregaande infiltratie van woke in ons milieu. Het is echt niet meer om mee te lachen.”

In dezelfde adem gaf Demir toe dat de Vlaamse regering al langer op de hoogte was van woke-verspreiding, zeker in en rond de grote steden. “Dat klopt. Woke hangt al jaren in de lucht. Zeker in communistische nesten zoals Gent, Leuven en de Antwerpse wijk Zurenborg. Dat zit daar overal, maar het blijft er niet. Wie zijn kinderen nog in die steden laat studeren, krijgt na een paar jaar onomkeerbaar verwaande cultuurmarxisten terug die die vetzakkerij terug naar hun landelijke gemeenten meeslepen. En dat kunnen we alleen tegenhouden door geen enkel ander maatschappelijk probleem nog aandacht te geven, zeker tot aan de volgende verkiezingen.”

Op kritiek aan het adres van de regering-Jambon aangaande Vlaamse heffingen op energie had Demir weinig in te brengen. “Kijk, ik begrijp het. Hoge energiefacturen zijn geen fijne zaak. Dat knaagt aan ieders budget. Maar is het niet veel belangrijker dat wanneer een financieel kwetsbaar gezin uit hun huis wordt gezet, de deurwaarder die mensen nog gewoon met de juiste voornaamwoorden kan aanspreken? Ik denk het wel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: