vr 2 juni 2023

Taliban roept op tot vrede in Oekraïne: “Dat of Sven Ornelis blijft selfies maken”

BUITENPARKING – De taliban in Afghanistan roept tot ieders verbazing op tot vrede en dialoog in Oekraïne. Dat deed zowel leider Haibatullah Akhunzada als buitenlands minister Amir Khan Muttaqi in een videoboodschap. Als hoofdreden zou het regime opperen dat de wereld “niet nog meer selfies van Sven Ornelis zou moeten aanzien.”

“Staak onmiddellijk het vuren”, eist ook Kaboel van Russisch president Vladimir Poetin, slechts een dag na de bloederige inval gisteren. “Begrijpt u niet wat u veroorzaakt? Dit blijft niet bij één irritante zwart-witte selfie met een tweet vol zelfbeklag, hoor. Er wacht de mensheid nog een karrenvracht aan gezever als dit nutteloze bloedvergieten doorgaat. Bij Allah, laat dit ophouden.”

Eerder eiste ook de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un een agressievere globale vaccinatiecampagne tegen covid-19, zodat de radiomaker bij Joe “gewoon weer naar zijn appartement in Barcelona kan zonder de rest van de wereld daar constant over lastig te vallen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

 1. Verregaande democratisering heeft vanuit de persoonlijkheid de meest bizarre verbanden doen ontstaan op het platte vlak terwijl begrippen als de hele mensheid worden geclaimd en de onderliggende toon die van verveling en roddel is.
  Wat is waarheid? De achterdocht zoekt een belang aan te tonen, en de bekering heeft zich voortgezet in de ideologie, pr, reclame en propaganda voor een doel dat zich steeds verder van ons verwijdert.
  Zelfs als ik eens wat wil zeggen ben ik gedwongen een bepaalde lijn aan te houden in mijn betoog. De logica is gezet in het voorbije tijdperk dat het denken van mensen nog steeds bepaalt, net zoals overleving of eigenbelang vaak precies op het tegengestelde neerkomen. Zo zijn zij die het hardst hameren op overleving met iedere keer een kind dat vermoord wordt degenen die het hardst aan de vernietiging werken.

 2. De persoonlijkheid wordt steeds belangrijker in de politiek. Van Reagan tot Zelinski. De psychiatrie is veel verder ontwikkeld in de VS omdat het daar nodig bleek. Zo wordt ook Putin steeds dieper geanalyseerd. Verder is via de verscheidene takken van de psychologie ook het volk als steeds infantieler behandeld.
  In naam van de vrije media die allemaal hetzelfde regime hebben.

  Blijkbaar wil iedereen gezond zijn en overleven.
  Hoewel de individuele keuzevrijheid daarbij voorop staat, wordt in de onderlinge achterdocht volledig vertrouwd op hen die ‘het beter weten’ omdat ze ervoor gestudeerd hebben.
  Maar wat is erger, linker of rechter seks?

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: