vr 19 juli 2024

Slecht nieuws voor de Belgen: ook succesvaccins Pfizer en Moderna beschermen amper tegen Ronaldo

SPORT/WETENSCHAP – De Rode Duivels spelen zondag hun achtste finale tegen de regerende kampioen Portugal, waar vooral aanvoerder Cristiano Ronaldo angst inboezemt. Verwacht wordt dat de legendarische nummer zeven de Belgische defensie tot het laatste fluitsignaal zal geselen. Tot overmaat van ramp bevestigen de eerste wetenschappelijke simulaties het ergste: ook de covid-vaccins van Pfizer en Moderna beschermen amper tegen Ronaldo.

“Dit is geen goed nieuws voor de ploeg”, weet ook bondscoach Roberto Martínez, die zich over een sterk verouderde en dus kwetsbare verdediging buigt tegenover de succesploeg die in 2018 de halve finale van het WK haalde. “Alle extra steun is welkom en het ziet er dus uit dat onze achterlinie tegen zondag puur uit training en ervaring zal moeten putten om tijdig immuniteit op te bouwen tegen de EK-topschutter allen tijden. Het weze zo.”

Toch benadrukken wetenschappers dat voetballers en andere profatleten zich nog steeds best gewoon laten vaccineren, en dat zij die dat na weigeren sowieso een vergroot risico blijven lopen om “nu echt wel als totale randdebielen gezien te worden en hoogstens bij wat marginale goksites terecht zullen kunnen om straks überhaupt een deftig inkomen te hebben.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  1. Ik hoorde over iemand die ik goed kende maar het contact met me had verbroken die afgelopen jaar december overleed aan corona dat hij al helemaal begon te vergeestelijken, volgens zijn vrouw. Hij was een zoeker geweest, was naar India gereisd enz. Hem was een rol voorspeld op spiritueel vlak. Hij was afgestudeerd op de relatie Oost-West. Maar in een huwelijk is vergeestelijking niet zo simpel. Ik had het over de economische kant van een ‘liefdesrelatie’, die minstens verdubbeld is (99 procent op 1) zoals we ook kunnen zien aan de massa-immigratie (die hierdoor wordt bepaald) en verder een hele generatie die sekseloos is (LGBTQ+?) die hieruit voortkwam.

    • Blijkbaar is het motief achter corona vergeestelijking.

      Amsterdam wil geen sekstoerisme meer, maar de hoerige reputatie van de Nederlandse vrouw waar ik over hoorde opscheppen door (niet-Europese) immigranten trekt niet enkel toeristen aan.

  2. Misschien komt het door de normverschuiving achter de gezondheidszorg die meer gericht is op geld verdienen, of de hormoonbehandeling bij een transseksuele medische operatie. Want in die lijn ligt klaarblijkelijk (de vaccinatie tegen) corona. Immers de wetenschap is niet gebonden aan normen en waarden, maar gericht op crisis, evenals de gezondheid zelf en de economie.
    Bedrijven verdienen soms het ene jaar een paar miljoen en verliezen evenveel het andere jaar. Bovendien is dat risico de oorzaak van verkwisting en speculatie. In een communistisch bestel wordt het risico verholpen door een gelijkstelling van vraag en aanbod. Maar toch is er ook in kapitalistische landen een vorm van regulering, van de atoombom al wordt hier dan nog steeds met vraag en aanbod gemanipuleerd, waar zelfs het hele nationale bewustzijn daar van afhangt.

Een reactie achterlaten