do 18 juli 2024

Viktor Orbán meteen beboet omdat hij aan kleinkinderen uitlegt waarom hij wedstrijd tegen Duitsland mist

BUITENPARKING – Terwijl de Duitse Mannschaft haar derde groepswedstrijd in Groep F van het EK voetbal tegen Hongarije speelt, moet dat laatste land het zonder de steun van eerste minister Viktor Orbán doen. De sterke man van de dominante Fidesz-partij weigert de wedstrijd te volgen omwille van internationale verontwaardiging over de nieuwe Hongaarse anti-homowet. Erger nog, Orbán heeft meteen een monsterboete aan zijn been omdat hij aan zijn kleinkinderen zou uitgelegd waarom hij de wedstrijd vanavond mist. “Dom”, beseft het regeringshoofd zelf.

“De nieuwe wet is duidelijk en geldt voor iedereen”, bevestigt het ministerie van Justitie in Boedapest. “Het is bij wet verboden om het over jeweetwel te hebben als kinderen in de buurt zijn, en dat is exact wat er gebeurd is. Mijnheer Orbán is bij dezen gewaarschuwd. De volgende keer gaan we hem in de cel moeten gooien en dan gaat hij zeker niet aan zijn nageslacht kunnen vertellen hoe die ervaring was.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Ze hebben de Nachtwacht van Rembrandt op ware, oorspronkelijke grootte nagemaakt met een computersimulatie die zelfs zijn soort verfstreken heeft toegepast. Er was van het schilderij driekwart eeuw nadat het werd gemaakt 60 centimeter afgehaald aan de linkerkant, 22 centimeter aan de bovenkant, 12 centimeter aan de onderkant en 7 centimeter rechts, om in het stadhuis van Amsterdam te kunnen passen.
    In de oudheid werden op dezelfde manier hele stukken uit Bijbelteksten geknipt om in het stadhuis te kunnen passen.
    De hoofdpersonen van het schilderij stonden in het midden, maar in de oorspronkelijke versie liepen de troepen van rechts naar een lege ruimte in het midden. Het komt vaker voor dat officiële figuren in het centrum komen te staan ten koste van de compositie.
    De nachtwacht moest aanvankelijk Amsterdam beschermen tegen de Spanjaarden die daar in de buurt ronddoolden.

Een reactie achterlaten